Back to van de veluwehoeve Sign guestbook
Messages 44 to 63 of 63
Name Charline
Date 2013-05-30 00:38:18

Je hebt heel goed ding hier .

Name harrie
Date 2012-05-29 21:49:54

hallo iedereen de site is er nog steeds de honden ook.mvg harrie

Name gert
Date 2010-10-17 23:28:01

Hallo Harry,

KAn het kloppen dat ik jullie site niet meer kan vinden. Ikwas op zoek naar een herder en kreeg jullie kennelnaam. Helaas kan ik deze niet mer vinden.

Name magda v eijk
Date 2010-07-22 22:51:01

Hallo Harrie
Ik heb de fotos bekeken ze zijn prachtig en
de pups om ze op te eten je zou ze allemaal nemen
maar daar is mijn huis te klein voor heel veel succes met je honden
groetjes magda

Name GIO
Date 2010-04-15 22:11:17

leuke en mooie site harrie

Name cor en mieke Postma
Date 2009-01-26 11:57:12

We vonden jullie op internet bij het zoeken naar een nest jonge duitse herders.
Onze herder is vier jaar geleden overleden en we zijn weer toe aan een nieuwe hond. evt. een pup of ouder. Misschien heeft U iets voor ons.
Gaarne een berichtje, vriendelijke groeten
cor en mieke

Comment by harrie

hallo dit jaar word er weer n nestje geboren.vrg harrie

Name Hanneke
Date 2008-12-24 09:15:01

Fijne feestdagen en een mooi en succesvol 2009!
ps. nog steeds mooie plaatjes bij jullie op de site
Groetjes Hanneke

Name tineke
Date 2008-02-17 16:00:51

Hallo Harrie,
Je had ons laatst een mailtje gestuurd, alleen naar de verhuizing hebben wij een andere internet verbinding en die ondersteunt mijn email niet. Ik kan er wel berichten mee ontvangen alleen niet mee versturen dus had ik een mailtje terug gestuurd met minno zijn email alleen daar hebben we nog niks meer van gehoord. in die mail stonden onze telefoonnummers ook en meende dat ik in die mail ook weer een foto gestuurd had van shadow, we kunnen het telefoonnummer van jou niet meer vinden maar hopen dat je ons zou willen bellen of terug mailen. Groetjes uit Friesland van Minno, Tineke en Shadow.

Comment by harrie

hallo daar.dank je voor t berichtje.foto weet ik niet.niks ontvangen.zijn loops.dus word de volgende keer.je krijgt bericht van mij gr daar en geniet van de hond

Name Tineke
Date 2008-01-21 18:59:04

Daar waren we weer eens. Erg druk gehad met verhuizing. Hoe is het daar? Met shadow en ons gaat het goed. We zijn per 15 december verhuist naar Jubbega. Shadow begint erg waaks te worden hier. Hij heeft op het moment nog veel periodes dat hij oost indische doof is. Shadow was vrij gauw ingeburgerd in de nieuwe woning. Hij had de eerste paar keren de trap uitgevonden, maar daar taalt hij ook al niet meer naar (Gelukkig). Het blijft een geweldige lieve hond. Soms een boef. maar dat vinden we ook mooi.
Tot de volgende keer en dan sturen we weer foto's mee. moeten eerst weer even nieuwe maken.
Groeten uit Friesland.
Van Minno, Tineke en Shadow.

Comment by harrie

hallo daar in het mooie friesland.jullie druk geweest met de verhuizing.shadow past zich wel aan.maar ik ben blij weer iets van jullie te horen en dat t met de hond goed gaat.gr uit apeldoorn

Name Tineke
Date 2007-04-27 19:37:23

Hallo, Sorry dat we een tijdje niks meer van ons hebben laten horen, erg druk, maar hier in friesland is alles goed. We zullen binnenkort weer eens proberen om een foto van shadow te maken als hij staat, dat is erg moeilijk. Groeten uit friesland van minno tineke en shadow.

Comment by harrie

hallo daar in het mooie friesland.ben weer blij om te horen dat daar alles goed gaat.n paar mooie fotos zijn altijd welkom.hier gaat t ook wel goed met de honden.we horen en zien mekaar nog wel n keer gr van ons allemaal/

Name william grolle
Date 2007-04-02 00:46:04

hallo harrie je heb een super mooie site ik heb zelf een mechelse herder van 7maanden jong angel is haar naam een het is echt een super hond hij wil graag werken voor je maar ik wil zo snel mogelijk beginnen met de cursus ik ken niet wachten dat het zo ver is maar hij luister voor de rest super ik heb niks te klagen groetjes william lenie en een dikke poot van angel

Comment by harrie

Hoi William, bedankt voor je berichtje heb 'm gezien. Je hoort nog van mij. De cursussen beginnen bij akc weer na de vacantie. Dus hou de site in de gaten. En dan op politie training met haar. Maar zou als ik jou was direct bij de knvp te gaan en anders bij de vdh. Want ze doet 't goed bij jou. Gr Harrie

Name mirjam brus
Date 2007-02-26 16:25:30

Hallo harrie en inneke,

Wij vonden het erg leuk om bij jullie de stamboom van Bob op te halen.
Bob is ziek geweest, hij heeft de kocken bacterie gehad, hij had een ontstoken neus,wat erg na eruit zag, woensdag moeten wij weer naar de dierenarts. Hij heeft al 2 penselinne kuren gehad en wel 8 spuiten.
Gelukkig gaat het nu goed met hem.
Hij is ook een weekje in de hondenpension geweest, omdat wij op wintersport waren, hier werd hij apart gehouden omdathet besmettelijk was. hij vond het prettig om buiten te spelen.
Het gaat verder goed met hem, iedere donderdag gaan we naar training, in de groep zitten alleen maar herders.
Hij was dol blij toen we hem naar een week ophaalde, dat doet je echt goed op zo'n moment.
In mei gaan we een weekje naar frankrijk, wij nemen hem mee de bergen in, zonder Bob is het raar, je mist echt je eigen hond.
Tot snel...
groeten mirjam en jacco

Comment by harrie

hallo mirjam en jacco.en bob.wij vonden het ook gezellig om iedereen weer terug te zien.jammer dat bob een ontsteking aan de neus heeft.maar vind het fijn dat t goed met m gaat.hoop dat jullie n goede vacantie hebben gehad.we horen weer van jullie.veel plezier met bob.gr harrie,ineke.

Name Tineke
Date 2007-01-15 21:19:20

Hallo,
Shadow groeit ook als kool en we zijn net met hem naar de dierenarts geweest, hij heeft groeipijn, nu kreeg ik een boekje mee over groeipijn en daar stond in dat een duitse herder daar het meest vatbaar voor is. Wij waren al met vijf maand overgestapt op brokken voor honden vanaf zes maand, wij moeten hem nu op volwassen voer zetten. Ik wilde deze mededeling even doorgeven, zou het graag willen voorkomen dat het bij de rest ook gebeurd. Shadow zit al bijna op zijn volwassen schofthoogte (gemiddeld 50 a 60 centimeter voor een reu) Shadow is 55 centimeter, en hij is 32,5 kilo.
Hij piept ook nog veel, we noemen hem nu een groot uitgevallen cavia.
Zondag zouden wij met hem op cursus maar dat kon niet doorgaan omdat hij groeipijn heeft, ik hoop dat het aankomende zondag wel lukt. We gaan bezig met EG1 want voor puppycursus was hij te goed. We laten snel weer wat van ons horen. Groeten uit Friesland, Minno, Tineke en Shadow.

Comment by harrie

hallo mino.tineke,en shadow.We zijn blij dat het goed met hem gaat. En wat die groeipijnen betreft dat is bij duitse herders bekent.Als het eventuuel te erg wordt kan je bij de dierenarts pijnstillers vragen. Zijn schofthoogt en zijn gewicht is ook perfect. We wensen jullie veel succes met de EG1 cursus. En stuur binnekort weer eens een foto, want we zijn erg benieuwt. Het liefst een foto als hij mooi staat.

groetjes van ineke en harrie

Name mirjam
Date 2006-12-29 19:13:04

Hallo,
Ik was eigenlijk wel erg benieuwd wanneer wij de stamboom krijgen van bob.
Met bob gaat het goed, het is echt een hond die graag voor zijn baas werkt.
Wij besteden ook veel aandacht aan hem, we zijn nu met de 2de cursus bezig.
Wij trainen hem met een halti om, omdat hij snel afgeleid was, nu hebben wij meer zijn aandacht gekregen.
Hij groeit als kool, ze zeggen dat hij relatief hoog op zijn poten staat, dus als hij volwassen is, wordt het een behoorlijke hond.
Veel mensen vinden het een bijzondere mooie hond.
ik ben benieuwd hoe het met de andere van zijn broers en zussen gaat.
fijne jaarwisseling.....
groetjes mirjam en jacco

Comment by harrie

hallo mirjam en jaco.de stambomen zijn nu allemaal binnen.dus gaan deze maand weg.ben blij dat t goed gaat met bop.de andere honden doen het ook prima.dus daar ben ik blij mee.wens jullie ook n gezond 2007.gr.harrie.ineke.

Name Heidergott Uwe en...
Date 2006-12-23 15:16:52

De oudduitse Herderkennel van Möhnesee en van Schwarzen Traum wenst u fijne Kerstdagen en veel geluk in 2007

Uwe en Rita Heidergott

Comment by harrie

goede avond heb de site bekeken prachtig zeer goed.wij wensen jullie ook fijne kerstdagen en n gezond 2007.succes met de honden.gr van harrie,ineke.bij deze wil ik dat aan iedereen doen.die het vertrouwen in ons hebben gehad.waar we heel trots op zijn.allemaal fijne dagen.

Name Tineke
Date 2006-12-12 15:46:57

Hallo,
Daar zijn we weer, Shadow heeft gister nog twee entingen gehad. 1 voor kennelhoest, die spoten ze door de neus, daar was hij niet zo blij mee maar het moest toch en een voor hondsdolheid (rabbies) die werd gewoon in het vel gespoten. Zondag gaan we met hem naar Wolvega voor de eerste cursus. Best spannend daar moet hij door de keuring komen en dan mogen we verder met andere cursusen.
Zijn de foto's nog aangekomen?
De groeten uit Friesland.
Van Minno, Tineke en poot van Shadow.

Comment by harrie

hallo minno.tineke,en shadow.leuk dat jullie hier geweest zijn met shadow.en het klikte goed met de honden van mij.ze zijn nog moe. zal mij benieuwen voor de eerste curser.wens jullie veel plezier er mee.succes. we horen het.gr.harrie,ineke.

Name Mario Carvers
Date 2006-11-26 10:38:28

Toffe site en leuke hondjes (Diva is mijne favoriet ) omdat ze zwart is .
heb er zelf ook 2 duitse herders doe het schH program ze doen het niet zo slecht
mvg.Mario

Comment by harrie

hallo mario dank je wel.heb jou site ook bezocht perfect.zeer mooie honden.suces met de hobbie.hoop je weer te horen.gr harrie,ineke.

Name Tineke
Date 2006-11-22 14:02:20

Erg leuk al die foto's van alle pups. Shadow groeit erg hard we hebben hem nu op brokken voor 6 maand gezet omdat ze anders bang zijn dat hij groeipijn krijgt. Hij had een maand terug of misschien 2 maand gewisseld dat was zijn eerste tandje, gisteren hadden wij nog twee hoektanden gevonden en hij heeft nu ook een losse kies. We proberen zoveel mogelijk tandjes van hem te krijgen.
Ik had ook nog een vraagje over de stamboom? wanneer krijgen we die?
Groeten uit Friesland Minno, Tineke en Shadow. PS we sturen s.p.m. een mooie foto van Shadow hoe hij er nu uit ziet.

Comment by harrie

hallo daar ben blij dat alles goed gaat daar.ik ken dat van de groei kan te hard gaan.vaak meegemaak.maar gaat weer over.wat de stamboom bereft.die zijn er op twee na.dus nog even er achteraan.maar alles lig hier effe stil.ivb met ziekte van mij.dus we gaan volgend jaar weer verder met de honden.zina en diva maken t goed.wens jullie ook veel plezier we horen en zien mekaar.gr harrie ineke en rene de verzorger momenteel.

Name mirjam
Date 2006-10-26 13:34:48

Hallo Harrie en Inneke

Wij vinden het erg leuk om de foto's van de andere familieleden van Bob te zien.
Met Bob gaat het erg goed, wij krijgen ook veel complimenten omdat hij er zo mooi uit ziet.Vaak denken mensen dat het een groenedaler is.......
Waarmee heeft Sakira een beker gewonnen?
Voor de eigenaar de felicitaties hiervoor!!!!
De site ziet er goed uit.
Groetjes uit de achterhoek van jacco en mirjam .

Comment by harrie

hallo.jacco en mirjan.blij dat t goed gaat met bop.maar t is n duitseherder.ik ken het verhaal. hoor het ook vaak.weet niet waar sakira de beker mee gewonnen.heefd.maar hoor ik nog.fijn om weer iets van jullie te horen.als we allemaal ons best doen gaat t wel goed.we houden contact.gr.harrie,ineke.

Name Ilona en Simon
Date 2006-10-23 09:41:17

Geweldig om onze lieve hond Aiko op jullie site te zien staan! Bedankt.

Comment by harrie

hallo ilona en simon.leuke foto.met dat oortje.ben blij dat ze nu alle twee.staan.in de toekomst hoop ik meer fotos te ontvangen.van jullie allemaal.sakira heefd al n beker gewonnen.dus zo gouw ik iets meer weet.komt dat er ook bij te staan.gr harrie.ineke.

Previous abuse - adverteren - gratis gastenboek Next